https://www.youtube.com/watch?v=t5mGeR4AQdM&feature=youtu.be

Super filmpje over hoe aandacht geven werkt. "Wat je aandacht geeft, groeit" Geef je kind complimenten, verhoog zijn of haar zelfvertrouwen, help mee bouwen aan een gelukkig kind! Voor nog meer tips, bel mij op 0474/21 89 74.

Maar niemand zei dat het gemakkelijk zou zijn! Put jezelf niet uit, kom naar "het dromenbos" voor tips en tricks. Je moet het niet allemaal alleen doen! Je kan mij contacteren op 0474/21 89 74 of hetdromenbos@gmail.com.

https://www.brainwash.nl/bijdrage/het-idee-dat-het-leven-vooral-leuk-moet-zijn-is-de-ziekte-van-deze-tijd

Een top artikel over hoe niet alles perfect moet lopen. Het ouderschap is ook een proces, met vallen en opstaan. Hoe kunnen we anders leren?

http://deleukstekinderen.nl/de-problemen-van-een-beelddenkende-kinderen-op-school

Ieder kind is uniek en ieder kind heeft zijn talent! Zie het en probeer er op in te gaan. Vind je geen houvast? Maak een afspraak bij gezins-en kindercoach Het Dromenbos en samen kijken we hoe we het aanpakken op maat van jouw kind! hetdromenbos@gmail.com of op 0474/218974

https://nl.newsner.com/discussie/5-redenen-waarom-manier-opvoeden-momenteel-crisis-is/

Opvoeden is niet zo simpel als je gedacht had? Weet dat twijfels, strubbelingen,... normaal zijn en dat er voor alles een oplossing is, ook al zie je die niet direct.
Soms helpt een externe kijk of gewoon dit korte artikeltje.
Nog tips nodig, contacteer mij vrijblijvend op 0474/21 89 74 of hetdromenbos@gmail.com

Tips

Hieronder vinden jullie enkele leuke artikels, tips,... 

Dit wordt bijgevoegd zo snel ik weer iets leuk tegen kom.

Je kan het ook steeds terug vinden op mijn Facebook pagina: gezins- en kindercoach "het dromenbos"

Geef het goede voorbeeld aan je kind. Maak fouten, vertel het hun. Fouten zorgen ervoor dat we ook naar oplossingen kunnen zoeken. Falen doen we nooit, we leren enkel! Toon dat ook aan je kids. Zoek je nog wat leuke tools, wat houvast? Twijfel zeker niet om mij te contacteren, telefoon 0474/218974 of hetdromenbos@gmail.com

https://www.demorgen.be/lifestyle/self-love-waarom-de-grootste-vijand-voor-uw-geluk-waarschijnlijk-in-uw-eigen-hoofd-zit-bfbf7a15/

​Ook als ouder moet je aan jezelf denken en is zelfliefde zeer belangrijk om zodanig de juiste boodschappen naar je kinderen over te brengen. Mama's en papa's, zorg goed voor jezelf en onthoud zeker tip 3, "Niet volmaakt is ook goed genoeg"!

Moet de auto echt gepoetst worden vandaag? Zouden we het winkelen wat kunnen inperken? Ga buiten spelen! Geniet van je kind! En kijk hoe je kind open bloeit met enkel jouw aandacht, jouw tijd.

Nog een kleine tip: Vergeet je gsm niet thuis te laten!