Je gezin is je heel dierbaar maar helaas is er nog je werk, je huishouden,... 

Je probeert er voor iedereen te zijn en alles tegelijk te doen. Wat als ik jou nu zeg dat wij dingen voor je kunnen vergemakkelijken? Hoe fijn zou het zijn als je thuis komt en je kindjes zijn er al, het eten staat op het vuur en het huiswerk is al gemaakt? Jij kan je dan in alle rust en in alle goedgezindheid bezig houden met je gezin! Hetgeen wat telt voor jou. Je kindjes krijgen jouw onverdeelde aandacht. Ook heerlijk voor hun.

Nog niet overtuigd of het iets is voor jullie gezin? Check ook even de volgende link


De meerwaarde van een nanny in 10 punten!


Ik ga samen met jullie op zoek naar een gepaste oppas of nanny. Voor iedere dag, voor 4 maal in de week voor 's morgens, voor 's avonds, alles kan. In overleg zoeken we degene die past in jouw gezin, die met dezelfde waarden in het leven staat en handelt zoals jullie handelen in jullie gezin.

Ook voor slechts 1 avondje of 1 dag (bijvoorbeeld bij ziekte van het kindje) kan ik helpen zoeken naar een babysit.

Iedere oppas, nanny,... die ik aanreik zijn gescreend en hebben een achtergrond met kinderen en een EHBO certificaat.

Tarieven zijn natuurlijk variabel, alles hangt af van wat de taken inhouden, de uren,...

Een tarief per uur kan, een tarief per maand ook. Dat is volledig met hun zelf te bespreken. 

Wat doe ik dan? Ik sta gedurende 2 maanden in voor de volledige zoektocht. Ik zet vacatures online, ik gebruik sociale media, ik neem de cv's door, ik neem de sollicitaties af,... Degene waar ik van denk dat die bij jullie past, zal ik dan aan jullie voorstellen. 

Ook zorg ik voor nog extra begeleiding gedurende de eerste 6 maanden. Zie het als een soort proefperiode waarin ik de nanny kan bijstellen in functie van het gezin. Alles om er "de perfecte match" van te maken!


Contacteer mij gerust voor verder afspraken door hierop te klikken.


Ben je een jonge vrouw zonder werk en kan je goed met kinderen om => contacteer mij en ik neem je op in de lijst en breng je misschien zo wel in contact met het gezin waar jij in past.​​

Omdat quality time met je kids belangrijk is!