Quotes van mama's en papa's die reeds werken met een nanny:

1. Gelukkig zijn (kinderen)

Een smile op het gezicht van je kind, daar doe je het toch voor. Een nanny kan in alle rust met je kinderen bezig zijn en hun de volledige aandacht geven. Op de grond zitten en samen puzzelen, uren lang als het moet. Samen op de playstation? Ook dit is van nu? Of ze gewoon rust gunnen. Er moet niks verteld worden als het kind dat niet wilt.


2. Rust voor de kinderen

De nanny kan in alle rust helpen met huiswerk, de kinderen moeten niet roepen voor aandacht. Maar ook weer zoals hierboven aangegeven, niets moet. Tieners die geen zin hebben in gesprekken, geen probleem.


3. Hulp voor de kinderen

De nanny helpt met het huiswerk, zelfstandig aankleden, misschien zelfs een luisterend oor voor je vragende tiener?


4. Harmonie

De harmonie tussen kind en ouder, tussen het huishouden en de zorg. Dat valt allemaal makkelijker in de plooi als er een extra paar handen is.


5. Gelukkig zijn (ouders)

Je kinderen zitten aan tafel met een smile op hun gezicht en vertellen in alle rust ronduit over hun dag. Of ze zitten al in de zetel, gegeten, gewassen, flesje al klaar. Je moet enkel lekker knus bij hun kruipen.


6. Genieten

Is nummer 5 niet volop genieten?


7. Zorg

De zorg voor je kinderen wordt verdeeld, maar ook gewoon de zorg van het koken, de was, ga ik op tijd overal geraken...


8. Rust voor de ouders

Het geeft zoveel rust in je hoofd als je geen einduur hebt waarop de creche sluit of de winkel. Geen stress om: Wanneer moet ik het eten nog klaarmaken? En wat?


9. Meer tijd samen

Je komt thuis, en je zet je gewoon bij aan tafel met je kids of samen op de zetel en die tijd is enkel voor hun. Want het meeste werk is al van de baan.


10. Samenwerken

De nanny is een deskundige die sommige dingen vlugger kan opvangen of misschien wel met leuke tips kan komen. Sowieso wordt de nanny altijd uitgenodigd op info avonden die het dromenbos organiseert of welke zij zelf aangeeft.

"ik zet mijn laptop op de tafel en kruip heerlijk met mijn kids samen in de zetel of nog volop te genieten van dat laatste wakkere uurtje. Heerlijk"

"Ik moet toegeven dat mijn kinderen gelukkiger zijn en rustiger. Ze slapen beter, liggen er vroeger in en zijn daardoor 'smorgens ook eens te genieten. En dat is enkel en alleen maar doordat er iemand is die ook gewoon rust met zich meedraagt en uitstraalt."

De meerwaarde van een nanny in 10 punten:

"Wat een gemak om niet constant op het uur te moeten letten. Ik kan mij op het werk ten volle concentreren op wat daar moet en thuis op wat daar belangrijk ik. Perfect gewoon"