Samen werken om zelf te kunnen

Voor een ouder is het kind het belangrijkste in hun leven, hun belangrijkste bezit, hun belangrijkste gebeurtenis, hun alles. Maar wat als de ouder zich niet zo goed voelt? Een ouder is niet perfect, een ouder is niet feilloos. Mag je als ouder je wel vergissen? Mag je als ouder wel twijfelen?

JA natuurlijk mag dat! Je moet en mag jezelf constant in vraag stellen, zolang het welzijn van het kind maar op de eerste plaats komt. Twijfelen mag, maar waarom ermee blijven rondlopen? Waarom mogen kinderen vragen stellen en ouders niet? Pas als je als ouder goed in je vel zit, kan je kind zich ontplooien. Ook daarom ben ik er. Voor raad, bijstand, een luisterend oor,... Want ook ouders mogen stralen voor hun sterretjes!

Contacteer mij door op deze link te klikken en samen gaan we de kindjes laten stralen.​​


Kinderen, leuk, goedlachs, maar soms wat moeilijk? Soms wat onenigheden? Soms wat driftbuien?

Stopt uw kindje opeens met zindelijk te zijn?

Wilt uw kindje opeens terug de fles, of helemaal niet meer eten?

Of u weet het gewoon niet meer. Geen schande hoor, zeker niet! 


Allemaal normale, dagdagelijkse problemen, maar die soms dieper ingeworteld liggen dan we denken, dus waarom het niet bij de bron aanpakken? Waarom niet naar de kindercoach komen met gewoon de vraag:

"Wat doe ik hiermee? Hoe ga ik hiermee om?"

Misschien is 1 gesprek genoeg om tot de oorzaak en de oplossing te komen.

Misschien meerdere bezoekjes, misschien enkel met de ouders, misschien samen met het kind. Daarom ben ik ook zowel kindercoach als gezinscoach.

Alles is mogelijk en geen enkele vraag is een stomme vraag. Geen enkele vraag is teveel, geen enkele vraag wordt over het hoofd gezien. Geen enkel kind of probleem wordt geminimaliseerd.

Willen jullie eens een leuke leerrijke avond beleven, met vriendinnen of met het oudercomité?

Check dan deze link eens.